הנתונים שלך
מחק את החשבון שלך ואת כל מה שבתוכו.
תוכלו למחוק את חשבון Lumi שלכם בכל עת. דף זה מסביר כיצד, ומה קורה לאחר מכן.
באפליקציה (המהיר ביותר)
- פתחו את Lumi ועברו לפרופיל שלכם.
- פתח/י את פרטיות ואבטחה.
- הקש על ״מחק חשבון״ ואשר.
באמצעות אימייל
אם אינך יכול לפתוח את האפליקציה, כתוב אל support@applumi.online מכתובת האימייל הרשומה בחשבונך ובקש מאיתנו למחוק אותו. ייתכן שנבקש ממך לאמת את זהותך. נשיב תוך מספר ימים.
מה נמחק
- הפרופיל שלך, היסטוריית ה'ללא קשר' וצ'ק-אין מצב הרוח שלך.
- היומן שלך, הודעות שלא נשלחו, בדיקת מציאות, ניקוי רשתות חברתיות ותשובות המסע.
- השיחות שלך עם המאמן וההערות שהמאמן שמר עליך.
- התמונות, הסרטונים וההקלטות הקוליות שלך המאוחסנים ב-Lumi.
- פרטי ההתחברות שלך, המכשירים שלך להתראות וכל קישורי מתנה שיצרת.
מה קורה אחר כך
- המחיקה מתבצעת מיד במערכות הפעילות שלנו ולא ניתן לבטל אותה.
- עותקים בגיבויים מוסרים באופן שוטף, בתוך 30 ימים.
- אנו עשויים לשמור רישום מזערי כאשר החוק מחייב זאת, למשל הוכחת רכישה.
- מחיקת החשבון אינה מבטלת מנוי. בטל אותו בהגדרות חשבון Apple שלך כדי שלא תחויב שוב.
רוצה עותק קודם? ייצא את הנתונים שלך מהפרופיל לפני המחיקה.